top of page
  • Foto van schrijverhans jackmaert

Schilderijen van de natuur: Ons avontuur met kleuren uit planten en het vilten van wol!


In samenwerking met Streekfonds West-Vlaanderen, morevi.studio en Pigmento vzw hebben we een inspirerend meester-leerling traject opgezet waarin we de betoverende wereld van natuurlijke kleuren uit planten verkennen en de kunst van het vilten van wol perfectioneren.


Samen gaan we dieper in op de geheimen van Moeder Natuur en ontdekken we hoe we prachtige kleuren kunnen verkrijgen uit planten die onze eigen streek te bieden heeft.


We leren de eeuwenoude ambachtelijke kunst van het vilten van wol, een proces dat zorgt voor zachte, duurzame en adembenemende creaties die het cultureel erfgoed weerspiegelen.

Dit project staat symbool voor samenwerking, creativiteit en duurzaamheid, en we zijn enthousiast om deze rijke tradities en ambachten te koesteren en door te geven aan de volgende generatie. #MeesterLeerlingTraject #StreekfondsWestVlaanderen #NatuurlijkeKleuren #ViltenVanWol #Creativiteit #Duurzaamheid #MoreviStudio #PigmentoVZW #LokaleCultuur #AmbachtelijkeKunst #NatuurlijkeSchoonheid #KoesterenEnDoorgeven

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

International Conference: Culture and Mental Health

Afgelopen jaar hebben Hans en Simon van #Pigmentovzw samengewerkt met #ErfgoedlabAntwerpen in het project #KleurrijkStuivenberg. Met mensen van het psychiatrisch dagziekenhuis Stuivenberg gingen ze op

Comments


bottom of page